Overslaan en naar de inhoud gaan

Algemene voorwaarden

Roken

In onze touringcar is roken wettelijk verboden. Regelmatig wordt gestopt voor een rookpauze.

Top Class Touringcars

De touringcar is voorzien van een warme en koude bar-video-GPS-toilet-dubbele beglazing. De stoelen hebben voetsteunen en bieden u een comfortabele beenruimte. De touringcar voldoet aan alle veiligheidseisen en mag in Nederland en Duitsland 100km per uur rijden als dit ter plaatse is toegestaan.

Onze prijzen

In de totale reissom p.p. of onze prijs p.p. zijn alle excursies inbegrepen mits anders aangegeven. Niet inbegrepen zijn entree kosten, bootkosten of kosten van een extra op verzoek ingelaste tocht e.d.

Betalingen

Als u zich bij ons voor een reis heeft aangemeld vragen wij u gelijktijdig om een voorschot, waarvan de hoogte afhankelijk is van de reissom, over te maken. Als dit voorschot door ons wordt ontvangen is uw boeking pas compleet. Uiterlijk 1 week voor vertrek dient de volledige reissom te zijn betaald. Bij een boeking binnen 1 maand voor vertrek dient u de gehele reissom ineens te betalen.

Zitplaatsen tijdens reizen

De zitplaatsen in de bus worden zoveel mogelijk in volgorde van boeking vanaf de voorste rij in de bus toegewezen. Dit blijft een lastig item en we behouden ons dan ook het recht voor om hier (bij uitzonderingen) vanaf te wijken.

Reserveren

U kunt reserveren via internet door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar: info@nancytours.nl.

U kunt het inschrijfformulier invullen en toezenden aan: Nancy Tours Reizen, Postbus 4312, 6202 VA Maastricht.

Onvoldoende deelname

Indien er te weinig aanmeldingen zijn voor een reis zullen wij u dit in een zo vroeg mogelijk stadium laten weten. Tevens zullen we alles in het werk stellen om u een alternatief aan te bieden. Natuurlijk krijgt u bij afgelasting van een reis uw aanbetaling op die reis meteen teruggestort.

Verzekeringen

U dient voor elke reis zelf te zorgen voor een goede reis- en annuleringsverzekering.

Annuleren

Bij annulering minder dan 28 dagen voor vertrekdatum van de reis is er geen restitutie meer mogelijk. Annulatie dient schriftelijk per post of email te gebeuren. Op verzoek kunnen wij een brief opstellen tbv uw annuleringsverzekering.

Paspoort of identiteitsbewijs

Binnen de Europese Unie kunt u reizen met een identiteitsbewijs. Indien we een reisbestemming hebben die alleen met een paspoort kan worden aangedaan zullen we u dit duidelijk aangeven in de folder. Een geldig paspoort blijft natuurlijk het allerbeste.