Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona

Geachte bezoeker van onze website!

Nog steeds zijn wij allemaal in de ban van het Corona virus. Natuurlijk ook de gehele reissector .

In november vorig jaar durfden we nog dromen dat we voor de lente van 2021 weer mochten reizen. Maar het ziet er op dit moment toch weer anders uit.

Het voorjaar 2021 zal ons niet veel kansen geven om uit dit dal te klimmen. Op dit moment is het somber gesteld met de reisbranche, maar we geven de moed niet op! De vele reacties, telefoontjes en andere contacten hebben ons doen beseffen dat onze klanten ons nog steeds trouw zijn en daarvoor zijn wij zeer dankbaar.

Met pijn in het hart hebben we vele reizen moeten annuleren. Dat is voor niemand leuk en al heel zeker niet voor de hotels , de touringcarbedrijven maar bovenal voor u !

Nu de vaccinaties langzaam op gang komen, mogen we hopen dat er in april/mei wat meer mogelijk gaat worden. We hebben daarom onze planning helemaal moeten omgooien en zetten nu alles op alles om op het einde van de lente van dit jaar weer op gang te kunnen komen met een gevarieerd reis aanbod. We hebben een voorlopig programma gemaakt voor de periode mei tot en met september 2021. Deze reizen zoeken niet de drukke centra in Europa op maar het accent ligt veelal op natuur en cultuur. Met andere woorden: we gaan niet de drukte zoeken maar meer de rust en ruimte opzoeken zodat we de risico’s van grote mensenmassa’s vermijden waar daar is de grootste kans op besmetting ( mochten die er nog zijn).  We hebben dit gemaakt in het besef dat ook dit programma aangepast zou moeten worden als de Corona maatregelen ons daartoe verplichten. Maar niets doen op dit moment is geen optie! Wij willen u met dit programma laten weten dat we nog steeds vol goede moed zijn en heel veel zin hebben om met u weer op reis te kunnen gaan. U kunt ons hierbij helpen door een simpele reactie of nog beter: door u risicoloos aan te melden. Voor al de reizen die wij onderstaand vermelden hoeft u slechts een minimale aanbetaling te doen en mocht de reis niet doorgaan dan krijgt u vóór de geplande vertrekdatum uw aanbetaling terug( hand op het hart)!

Bekijk ons aanbod onder de noemer “Reizen” , er zit zeker iets bij dat u zal aanspreken!