Overslaan en naar de inhoud gaan

4-daagse reis naar Berlijn 17 t/m 20 oktober 2021

Datum
17 t/m 20 oktober 2021
Prijs
€ 349,- p.p.h.p (toeslag eenpersoonskamer €95,-)
Verblijf/hotel

 

 

 

Beleef, zie en voel de vitaliteit van het nieuwe Berlijn.

 

In Berlijn hebben wij een uitstekend en zeer luxe hotel Abacus am Tiergarten dat van alle comfort voorzien is en van waaruit u zelf ook met het uitstekende Openbaar Vervoer iets kunt ondernemen.

’s Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een buitengewoon royaal dinerbuffet met iedere dag wisselende gerechten die in een open showkeuken gemaakt worden en werkelijk een lust voor het oog. 

 

Inbegrepen excursies

 

 

 

Het programma dat wij u aanbieden bevat de volgende onderdelen:

 

 • Op de heenweg bezoeken we al Potsdam met zijn bekende Schloss Sans Soucis en hangende tuinen zodat de eerste dag al veel te bezien is. Uw gids zal ter plekke uitleg verschaffen.
  20
  21
 • stadsrondrit met onze luxe touringcar onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige stadsgids. Alle bekende gebouwen en plaatsen krijgt u te zien van zowel Oost als West Berlijn; we stoppen bij het inmiddels wereld beroemde Holocaust monument en we stoppen bij het restant van de beruchte Berlijnse Muur. U kunt daar ook foto’s maken. Natuurlijk zien we ook Checkpoint Charley, de Brandenburger Tor en noem maar op.
 • bezoek aan de nieuwe Potsdammerplatz met het  Sonycenter en Shoppingcenter in een indrukwekkende architectuur. Onze gids gaat met u mee en zal tekst en uitleg geven van dit nieuwste stukje Berlijn.
 • Bezoek aan de Dom van Berlijn waar ook de keizersgraven liggen. ( klein bedrag entree)  Nabij ziet u het oude keizerlijk paleis dat door de DDR regering werd opgeblazen, weer in opbouw!!
  22
   23
 • Bezoek aan Gedächteniskirche; Met onze gids zullen we dit ( gratis) bezoeken en u zult onder de indruk zijn van deze voortdurende oproep tot vrede.
 • Gelegenheid om het spectaculaire Pergamonmuseum te bezoeken of een ander museum dat er in de buurt ligt, echt wereldniveau ! Een boottochtje kan ook !
 • ’s Avonds kunt u ( als u dat wilt) met de gids de stad ingaan en zullen daarbij gebruik maken van Tram en Metro.
 • Flaneren of te winkelen op de wereldberoemde Allee “Unter den Linden”
  24
    25
Wenst u mee te gaan dan

Verzoeken wij u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te zenden aan: 
Nancy Tours Reizen, Postbus 4312, 6202 VA Maastricht en gelijktijdig € 49,- p.p. over te maken op
rek.nr. NL83ABNA0416115195 t.n.v. Nancy Tours Reizen te Maastricht onder vermelding van:
[postcode en huisnr] Berlijn

U dient zelf te zorgen voor een goede reis- en/of annuleringsverzekering!