Overslaan en naar de inhoud gaan

openingsreis 9-dagen naar Cesenatico en de Adriatische kust van 25 mei t/m 2 juni 2021

Datum
25 mei t/m 2 juni 2021
Prijs
€ 759,- p.p.h.p (toesl. 1-pers. kamer € 80,-)Prijs is indicatief.

Onze trouwe gasten willen wij ditmaal bedanken ! Iedereen die al eens met ons op reis is geweest , krijgt een korting van € 100,-- per persoon zodat die reis dan slechts € 659,-- kost.
Verblijf/hotel

 

 

Thuiszitten heeft nu toch wel erg lang geduurd!  Lang omdat het Covid-19 virus nagenoeg heel Europa in de tang heeft. Bijna iedereen heeft er last van. Soms zie je echt niet meer zitten !

Maar wij houden vol en willen optimistisch blijven. Het vaccin dat nu  beschikbaar gaat komen zal uiteindelijk het virus gaan overwinnen.

Wij kijken al uit naar de lente en verheugen ons op het goede weer en de zonnige dagen.

Speciaal voor u, en speciaal voor onze trouwe klanten, hebben wij een attractieve, romantische ‘lente-reis’ naar de Adriatische kust georganiseerd. Het is onze “openingsreis” na deze lange Corona periode.

De lente is dan volop voelbaar en aan de Adriatische kust speelt het normale leven zich weer grotendeels buiten af. Heerlijk om je daar weer op te verheugen na zo’n ellendige Corona periode !

Wij kozen als standplaats de eeuwenoude vissersplaats Cesenatico aan de Adriatische

kust. WE zijn er al eens geweest en nagenoeg iedereen was toen zeer tevreden. Leonardi da Vinci ontwierp de haven en het karakter is sindsdien nagenoeg onveranderd. Leuke winkeltjes, terrasjes en restaurant omzomen de ze historische haven.

Het oergezellige familiehotel Laura (3 * en ook Duitstalig) ontvangt u weer met open armen

en de familie Fiorenzo Gardelli zal niets nalaten om uw verblijf tot een onvergetelijk

vakantie te maken. In dit comfortabele typisch Italiaans hotel verblijft u in zeer schone

en ruime kamers en ’s avonds wordt u onthaald op een voortreffelijk 5-gangen diner

waarbij wijn en water inbegrepen is. De regionale keuken en de gastvrijheid zijn dan

ook het visitekaartje van dit hotel. U wordt ontvangen met drankjes en hapjes en u

zult zich direct thuis voelen.

1011

Inbegrepen excursies

 

 

We stelden een nieuw en boeiend programma voor u samen dat niet te vermoeiend is en toch zeer afwisselend. We gaan  niet jagen en haasten want het is vakantie!

 

Programma

  • De Adriatische kust is werkelijk bezaaid met de meest pittoreske stadjes en dorpjes. Loreto is wel heel bekend want het wordt ook wel het Rome van de streek Le Marche genoemd en wij gaan het bezoeken want het is beslist de moeite waard. De Adriatische kustlijn is bezaaid met vele stadjes en dorpen die hoog op bergen liggen en die vanuit de kust goed te zien zijn. Aan een kant van onze rit er naar toe , zien we de azuur blauwe zee en aan de andere kant prachtige natuur van de Apennijnen met zijn bloeiende Oleanders en pijnbomen. Kortom een dagtocht om van te genieten.
  • Het nabij gelegen Cervia is zeker de moeite waard om ’s morgens of op een namiddag te bezoeken. De oude binnenstad en de haven  gaan we dus zeker bezoeken. Maar wat zeker zo boeiend is , zijn de Salines van Cervia. Hier wordt al eeuwenlang het zout uit de zee gewonnen. Als het weer het toelaat maken we met elektrische boten een excursie doorheen dit fantastische natuurgebied.  U zult versteld staan !   Misschien zien we wel de Flamingo’s want die voelen zich hier ook thuis !
  • In de buurt van Cesenatico ligt de kleinste republiek van Europa, San Marino genaamd. We bezoeken dit kleine ministaatje en combineren dat met een bezoek aan een van de vele wijngaarden van deze immens mooie streek. Natuurlijk gaan we die wijn ook proeven en dat is altijd heel gezellig.
  • We gaan ook in de buurt naar een weekmarkt want dat is altijd een belevenis in Italië en combineren dat met een tochtje door de Apennijnen.
  • Natuurlijk houden we een dag vrij om zelf in te vullen bijvoorbeeld naar de haven
  • Op onze 9 daagse reis nemen we ook een dag of een middag vrij om zelf te kunnen genieten van Cesenatico met zijn knusse haven en leuke winkeltjes of het strand en wie weet is er nog wat onverwachts in petto !                      
  • Een avond met muziek en dans hoort er zeker bij!

1213

Op de heen en terugreis overnachten we in een goed hotel nabij de Duits /Oostenrijkse grens. Onderweg stoppen we natuurlijk om de 2 á 2,5 uur en in de touringcar van Nancy Tours is kunt u heerlijk zittend,  genieten van een prachtige tocht naar de Adriatische kust via de Oostenrijkse Alpen en de Italiaanse Dolomieten

Wenst u mee te gaan dan

verzoeken wij u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te zenden aan: 
Nancy Tours Reizen, Postbus 4312, 6202 VA Maastricht en gelijktijdig € 159,- p.p. over te maken op
rek.nr. NL83ABNA0416115195 t.n.v. Nancy Tours Reizen te Maastricht onder vermelding van:
[postcode en huisnr] Cesenatico   

U dient zelf te zorgen voor een goede reis- en/of annuleringsverzekering!